Thuis In Utrecht

Thuis In Utrecht
Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht - Vergaderruimte Thuis

De woonkeuken als vergaderruimte

De woonkeuken van Thuis in Utrecht is de perfecte vergaderruimte voor gelegenheden als vergaderingen, brainstormsessies, een heisessie, het houden van presentaties, seminars en het geven van workshops of cursussen. Op koude dagen gaat op verzoek de open haard aan voor extra sfeer!

Groepen tot 12 personen

Thuis in Utrecht is geschikt voor twee tot maximaal twaalf personen. Er is een groot televisiescherm aanwezig waar u uw laptop of IPad op aan kunt sluiten. Ook flipover is onderdeel van het vergaderarrangement. Voor de benodigde ontspanning kan op verzoek gezorgd worden. Wat dacht u van een wandeling door het nabij gelegen Griftpark of een sloepentocht door de Utrechtse grachten.

Catering mogelijkheden

Thuis in Utrecht is bijzonder geschikt om uw vergadering of presentatie af te sluiten met een intieme borrel of diner. Wij hebben ruime ervaring met koken/catering voor groepen. U kunt bijvoorbeeld de dag afsluiten met het eten van verrukkelijke huisgemaakte pizza’s die worden bereid in de houtoven in de tuin. Deze vergaderruimte geeft u een echte ontspannen vergaderbeleving!

Klik op een foto voor een vergroting:

Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht Thuis In Utrecht